Tashme edhe ne facebook & twitter ;)


Duke ju bashkangjitur dhe une shume blogjeve te tjera , si dhe per te lehtesuar ndjekjen e ketij blogu vendosa te hap nje faqe `yummania` ne facebook.Te gjtihe fansat jane te mirepritur;)))
Per te pare faqet klikoni ne adresat e meposhtme:

https://www.facebook.com/pages/Yummania/214338311932419

https://twitter.com/#!/yummania

Advertisements
Categories: food | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: