Si te ngjyrosni veze pashke me qepe?


IMG_7834

Meqe jemi ne atmosfere pashkesh ende , doja te ndaja ketu nje menyre ngjyrosjeje vezesh per pashke me qepe.
Eshte shume e thjeshte dhe ka perfundime shume interesante.
Do ju nevojiten vetem lekura qepesh me shumice.Preferoni qe te dyja , lekure qepe normale por edhe te kuqe per te perfituar sa me shume ngjyre.Do ju duhen dhe disa fije spangoje per ti lidhur lekurat e qepeve tek vezet.
Si fillim lagini lekurat dhe vezet ne uje.Me tej vendosini lekurat e qepeve mbi veze , duke bere kujdes qe te mos plasariten (lekurat).
Pastaj perdorni spango apo llastik qe ti lidhni vezet dhe lekurat bashke .Me tej vijini ne uje te valojne per nja 7 minuta deri sa vezet te zihen.
Me tej shpelajini me uje te ftohte.
Pas ketij hapi mundi ti hiqni lekurat e qepeve dhe ti lyeni vezet pak me vaj pasi do ti jape shkelqim.
Veza eshte gati .
Gezuar pashket;)

Advertisements
Categories: creative, food, traditional | Tags: , , | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: