Byreçka ne tas


Pergatitja e ketij lloıj byreku eshte shume e thjeshte.Emrin e ka te tille per arsye te pergatitjes praktike qe ka.

Per kete lloj byreku ju duhen se pari peta te gatshme byreku ose petat do ti hapni vete.Ndersa per harxhin , mund ta perdorni si te deshironi.Pra mund ta beni me spinaq, me djathe dhe veze, me perime te tjera , me mish etj.Une kesaj here e bera me patate te ziera dhe salçiçe si dhe me speq te kuq me djathe.

Se pari pritini petat e byrekut ne 4 pjese .Me tej vendoseni kete pjese ne nje tas jo shume te thelle.Hidhini siper harxhin dhe paloseni.Veproni keshtu deri sa t’ju mbaroje harxhi.Ne fund mos harroni ti lyeni me perzierjen (veze dhe kos).Do jua fryje petat me shume.Me tej vendosini ne nje tepsi te lyer me pare me gjalpe/margarine dhe vijini te piqen per 30′ ose me shume sipas sobes tuaj ne 170 gr celcius.Servirini te nxehta!

Ju befshin mire!

Categories: creative, flash, food, pie | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: