Omlete me pazi dhe miser


Kete omlete mund ta beni edhe me spinaq.Pazija eshte shume e ngjashme me spinaqin.Per pergatitjen per 1 person ju duhen:

2 veze

3 gjethe pazi

1 miser i zier

1 luge miell dritherash

kripe

piper i zi

vaj per skuqje

Lajini mire gjethet e pazise dhe pritini holle.Zijeni misrin dhe kokrrat e tij shtypini ne mikser deri sa te krijojne nje si brume .Me pas bashkojini keto te dyja me vezet .Shtoni dhe lugen e miellit si dhe kripen e piperin.Vijeni te skuqet ne vajin e nxehur.

Servireni te ngrohte.Ju befte mire!

Categories: creative, flash, food, kitchen art, mediterranean, photography, veggie | Tags: | 4 Comments

Post navigation

4 thoughts on “Omlete me pazi dhe miser

  1. jasemin

    Pershendetje ,fjalen gjethe pazije se kam iden a ka ndonje emertim tjeter ,dhe dicka tjeter a munde te me ndihmoni me receten e pregatitjes se majonezes ne kushtet e shtepis ,ne fakt e mora shenim para disa kohesh nga nje rubrik gatimi ne televizjon por me humbi nse do ma gjeni do ju di per nder ,gjithashtu pergezime per gjithe kete pune qe keni bere e meritoni, vertet jeni te zellshem!!!!

    • pershendetje dhe flm Jasemin.pazia eshte nje lloj bime qe ngjan shume me spinaqin.
      ne anglisht quhet chard.
      ketu ne kete faqe ke nje vidjo qe tregon majoneze te bere ne shtepi.shpresoj te te ndihmoje.gjithe the mirat!

  2. jasemin

    Faleminderit!!!

  3. te lutem

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: