Faleminderit Alportal


Alportal  (http://www.alportal.net) eshte nje nga portalet interesante dhe dinjitoze shqiptare qe jane hapur kohet e fundit.

Portali eshte dizenjuar ne menyre te kendshme dhe eshte mjaft i pasur , perfshin tema nga me te ndryshmet si kinema,informatike,kuzhine etj.Megjithse ende ne ndertim e siper , ky portal qe tashme eshte mjaft i pasur .

Por arsyeja kryesore qe u be shkas qe te flas per te ketu eshte shembulli i mire qe ky portal sjell ne median shqiptare duke e theksuar dhe falenderuar autoret per çdo informacion qe marrin prej tyre.Mendova se e meritonin te viheshin ketu si per te bere kontrast me forumin tjeter qe e pata nxjerre ketu para disa kohesh.

Ja se si shprehen adminet e ketij portali per te drejtat e autorit:

Siç e shihni recetat që gjënden në faqen tonë nuk jan të punuara nga ne, por të marra diku nëpër Internet. Duke qën se jemi një faqe që synojmë mbrojtjen e të drejtës së autorit e mos vjedhjes së punës së dikujt tjetër, do të vemë të gjith linket nga merren këto receta. Një pjesë e kam gjetur ne Google duke kërkuar e në faqe që me thën të drejtën nuk ia mbaj mend linkun apo emrin.

Unë do ju lutesha personalisht, të gjith ato që mendojnë ose nxjerrin fakte që recetat i përkasin atyre të na kontaktojnë. Mbasi të kemi sqaruar çdogjë atëher do të vihet edhe Copyrighti i tyre në këtë faqe. Ne nuk duam të vjedhim asgjë, thjeshtë të përhapim punën e të tjerëve duke i lën meritat atij apo asaj. Pra nëse mendoni se në faqen tone gjënden receta tuaja atëher kontaktoni me emailin kuzhina@alportal.net
Adminet e ketij poratli me kontaktuan personalisht dhe pyeten nese mund ti perdornin materialet e mia ne portaline e tyre.Mendoj se eshte nje veprim qe duhet lavderuar.Duke shpresuar se do jete nje nisme e mire ne mediat shqiptare.

p.s: shembull tjeter i mire eshte dhe faqja :www.kapsit.com

Advertisements
Categories: food | Tags: | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: