Çorbe e Ftohte


Kete çorbe , foton e se ciles e shihni ketu, nuk e kam bere une por e provova sot ne Midyat , nje nga vendet qe po vizitoj tani.(per me shume rreth Midyatit klikoni ketu:

http://en.wikipedia.org/wiki/Midyat

Kjo çorbe qe karakteristike per kete vend ndaj e pashe te udhes ta ndaj me ju.Pergatitja eshte shume e thjeshte (megjithse permasa nuk ju jap dot kete here se nuk e bera vete:)

Pergatitja:

grure ashureje

kos

hudhra

kripe

nanexhik i thate ose i fresket

Zijeni grurin dhe perzijeni me kosin e ftohte duke i shtuar hudhrat e grira holle dhe kripen si dhe nanexhikun.Lijeni nje cope here sa nanexhiku dhe hudhrat te leshojne aromen.Ju befte mire!

 

Categories: food, healthy, life style, photography, traditional, veggie | Tags: | 6 Comments

Post navigation

6 thoughts on “Çorbe e Ftohte

  1. Salvatori

    …duket e shijshme kjo pjate. Si gjithmone me lajme te mira.

  2. ervivi

    gjesiiiii…..

    ne çorbe siku i thoshim trahanas :s apo e kam gabim une? :s

  3. Salvator shume e mire qe me pelqeu shume.

    Gjesi Ervivo: mesa di une çorbe i thojne supave te trasha ne vatanin tone.por nuk te jap dot 100% anyway..varja shijoje ti kete :)cheers

  4. kesaj un nuk do te nguroja qe hudhren ta kaperdisja ne pak vaj ulliri me nje dore te mire spinaqi dhe t’ia hidhja corbes.

  5. aj lajk,aj lajk;)

  6. corba e ftofte eshte e mire per ata qe kan problem me barkun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: