Qofte me kunguj dhe djathe


Ja dhe nje recete tjeter verore..Nuk e di por te skuqurat une i lidh me veren me shume ndaj them recete verore.

Per 2-3 persona:

3 kunguj

150 gr djathe i bardhe

1 veze

nje grusht majdanoz dhe koper

miell misri me sy

Pasi ti grini kungujt ne rende ose robot , shtojini majdanozin dhe kopren e grire holle,vezen,djathin e grire po ashtu holle dhe me ne fund miellin.Mielli duhet kontrolluar me kujdes teksa hidhet ne menyre qe te mos e kaloje masen e duhur sepse qoftet behen edhe buke dhe gjelle pastaj:). Me pas me nje luge merrni nga masa dhe hidheni per tu skuqur ne vaj te nxehte.Servirini te nxehta dhe me kos afer.Ju befshin mire!

Categories: creative, flash, food, veggie | 8 Comments

Post navigation

8 thoughts on “Qofte me kunguj dhe djathe

  1. Kjo receta ma beri me sy.
    Edhe une veren e shoqeroj me shume me te skuqura, te pjekura ne zgarre, sallata te fresketa etj.

    Do e provoj se shpejti.

  2. te befte mire lal!

  3. emigrant

    i paske fut i cik pulitik pa dashje me ate “edhe buke, edhe gjelle”… he he heee.. hajt se ashtu na shijo me shume ne ­čśë kjo u perdorte per pataten ne kohen e monizmit…

    Kjo recete duhet te jete e shkelqyer, sidomos kurdo te hash lehte; me kos vertet qe duhet te shkoje shume….

    Shume FLM, En!

  4. glad you liked it Emigrant:)

  5. elsa

    do ta provoj neser kete lloj gatimi..te shohim ├ždo dale

  6. te befte mire Elsa..

  7. greta

    edhe mua me kishte shkuar mendja per kete lloj gatimi. Po kerkoja ne internet se si behej se e kisha harruar…
    Shume faleminers peer receten…..

  8. te befte mire Greta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: