Supe me presh dhe qepe te njoma


Per 4 veta:

1 qepe mesatare

1 filiz preshi i fresket

4 gota uje

1 gote leng mishi pule

3 luge gjelle vaj ulliri

Per salcen qe do ti hidhet siper:

2 qepe te njoma te prera holle

1 filxhan kafeje krem qumeshti

2 luge gjelle leng limoni

lekura e grire e nje limoni

nenexhik i fresket per zbukurim

Pergatitja: Qepet dhe preshi priten shume holle dhe vihen te skuqen pak ne tenxhere.Me pas shtohet lengu i pules dhe uji , perzihen mire dhe i lejme pak te zihen sa te zbutet qepa dhe preshi.Ne anen tjeter pergatisim te tera asortimentet e duhura per salcen ne nje tas duke i perzjere te tera.Sipas deshires mund ta kaloni supen ose jo nen shtypjen e robotit perpara.Une nuk e shtypa.Pasi ta fikni soben hidhjani supes siper salcen e pergatitur si me lart.Servireni te nxehte dhe mundesisht me buke te thekur.Une nuk kisha buke te thekur ndaj perdora shkopinj me susam dhe mund te them se ngela e kenaqur:) Ju befte mire!

Categories: food, healthy, soup, veggie | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: