Patllixhane te pjekur


Kete e kam provuar ketu dhe me ka pelqyer shume.Ndaj vendosa ta ndaj me ju.

Pergatitja per 4 persona:

4 patllixhane normale

2 thelbinj hudhra

majdonoz (sipas deshires)

kripe,vaj ulliri, uthull

Piqini patllixhanet direkt mbi sobe ne menyre te tille qe te mos i digjni por qe te piqen mire deri sa te jene zbutur.Me tutje ,shplajini mire dhe hiqjani lekuren dhe me pas ndajeni ate ne copa te vogla.Shtojini siper hudhren e grire holle , vajin,uthullen,kripen dhe majdanozin e grire holle nese deshironi.

Nje menyre tjeter eshte ajo e shoqrimit te pallixhaneve te pjekur me kos me hudhra dhe vaj ulliri.Qe te dyja jane shume te shijshme.

Ju befshin mire!

Categories: food, meze, veggie | 2 Comments

Post navigation

2 thoughts on “Patllixhane te pjekur

  1. Faleminderit per receten!

  2. flm dhe juve Beni.. kete mund ta perdoresh gjithashtu si meze per raki.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: