Per nje neskafe me te kendshme


 

Jam e sigurte qe shumica juaj e dine kete stil.Shume shqiptare keshtu e pergatisin neskafene dhe vertet qe behet shume me e shijshme dhe me shkume se normalja.(ne fakt normalja s’ka shkume fare:) Eshte e thjeshte:) nese e pini me qumesht se bashku me neskafene dhe sheqerin shtoni dhe nja 2 luge qumesht.Nese e pini pa qumesht , vini uje ne vend te tij.Por sheqeri duhet sepse perndryshe nuk pergatitet dot si nje mase e trashe.Thjesht perzihen keto 3 elemente mire e mire derisa te jete krijuar nje si shrese e kremte.Me pas shtoni vetem ujin e nxehte dhe me shume qumesht nese deshironi.Ta pini me shendet:)

Categories: Blogroll, coffee, creative | 8 Comments

Post navigation

8 thoughts on “Per nje neskafe me te kendshme

  1. Mirësetëgjeta!
    Faleminderit për vendosjen e blogut tim modest tek linket e tua.
    Sa më parë, do vendos dhe unë blogun tënd.
    Vit të mbarë.
    Sinqerisht,
    N.Ago

  2. Blogu jot modest?Aspak…
    Ishte kenaqesi ta shtoja…

    dite te kendshme,
    Eni

  3. e njejta gje behet dhe me cafen espresso, dhe del shume e mire

  4. vertet?do ta provoj patjeter…

  5. shqipo

    po ne ca masash uji me sheqerin me kafen?

  6. une per vete i hedh nje luge emlesire neskafe dhe po aq sheqer.ne fakt s’para e kam qejf me sheqer , po per ta rritur kete eshte nje “must”..

  7. Thankfulness to my father who shared with me about this webpage,
    this web site is actually amazing.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: