stay healthy and happy with pomegranate juice…


Today I felt my self so thirsty .I had an urge need to drink something.So this large glass of pomegranate juice was so good.

Advertisements
Categories: Blogroll, food | 4 Comments

Post navigation

4 thoughts on “stay healthy and happy with pomegranate juice…

  1. Këtu nuk egziston një lëng shege. Duket i mirë në fotografi.

  2. ah sa i mire eshte.çudi si nuk paska..e megjithate ti fare mire mund ti nxjerresh kokrrave te sheges lengun me shtrydhese frutash..mos e humbit rastin eshte shume i mire..

  3. e keqja eshte qe nuk ka shege ose vetem ne nje periudh shume te shkurter dhe qe lidhet me nje feste çifute. Bile kam pershtypjen qe per shume franceze duhet te jete frut i çuditshem qe nuk e dine si hahet. Dhe nuk te flas per idet

  4. bo bo une do isha çmendur ne France atehere.mbase ti nuk e di po shega eshte nje nga debulesat e mia.miqte qe kane pare fotot e mia ne flickr (www.flickr.com/photos/eni) e dine shume mire kete 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: